the EarthTykes.com new site bgrd
the EarthTykes header 3
the EarthTykes.com new site bgrd
the EarthTykes header 3
The Earth Tykes graphic 3

Welkom!

Onderwerp

    Lang geleden, voordat onze moderne geschiedenis begon, was er een tijd waarin veel verschillende volkeren leefden op de aarde. Vreemde en prachtige steden waren verspreid over de gehele wereld en de geavanceerde technologische vliegende machines waren een normaal gezicht in de lucht. Na verloop van tijd begonnen er echter problemen te ontwikkelen, deze werden veroorzaakt door verkeerd gebruik van de macht door een klein groepje mensen die de controle hadden over een groot deel van de wereld; ze wisten niet meer wat liefde inhield. De wereld werd zeer onevenwichtig en uiteindelijk zonken steden en zelfs hele continenten onder de golven in een grote vloed, die voor een periode het grootste deel van de aarde bedekte. Vervolgens kwam er extreem koud weer, hierdoor gingen de mensen schuilen in ondergrondse grotten.

 

    De mensen die werden gered begonnen zich op te splitsen in kleine stammen, waarvan sommige zelfs vandaag de dag nog verborgen zijn. Een van de stammen welke die tijd overleefden zijn de Earth Tykes, een ras van kleine mensen die sinds die tijd onopgemerkt kijken naar de gebeurtenissen in de menselijke wereld. De Earth Tykes houden zich voor hun eigen veiligheid verborgen voor de mensen, ze willen niet, net als veel andere stammen of diersoorten, met uitsterven bedreigd worden in een schijnbaar onverschillige wereld.

In onze verhalen zullen we je meenemen met vele reizen, over onze avonturen hier op aarde, in de binnenkant van de aarde, in onze droomwerelden en soms in de ruimte waar veel andere mensen wonen. Geniet maar!

D Introducing cov

Gratis!

Double click to download

ET grunge pose fin3

Published for Amazon Kindle by Paoloraphaelbooks.com

the EarthTykes.com new site bgrd

2021